Hieronta Rentonen Rahola Uutiset

*Muutoksia hinnastossa: Uusi hinnasto astuu voimaan 1.1.2022

*Raholan pisteeseen on tullut 2018 vuoden alusta myös korttimaksu mahdollisuus.

*Hieronta-aikoja akuutisti! 
Kannattaa soitella arki aamusta jo 8 aikaan ja kysellä sen päivän tilannetta mahdollisten peruutusten varalta, mikäli akuutti vaivaa ilmenee. Emme tietenkään pysty takaamaan ajan löytymistä samalle päivälle, mutta aina kannattaa kokeilla.
Ajanvaraukset Raholaan Markolta: 040 542 8464

 *Potilasasiakirjat ja laki; Jotta välttyisimme turhilta yllätyksiltä ja väärinkäsityksiltä, olemme lisänneet kotisivuillemme tietoa potilasasiakirjoista ja lainsäädännöstä. Potilasasiakirjat oikeintäytettynä tukevat potilaan hyvää hoitoa sekä takaavat niin hoidettavan kuin hoitajan oikeusturvan. Lisää löydät tästä.

Uutta Rentosella; *Olemme ottaneet käyttöön manuaalisiin tekniikoihin uuden lisän; lihaskalvohieronta. Lihaskalvokäsittely toimii tehokkaana hoitomuotona todella kireiden lihasten löysyttämiseen. Hoidosta saa apua monasti esimerkiksi plantaari faskiittiin, tenniskyynärpäähän tai reiden ulkosivun sitkeään kireyteen. Lisää hoitomuodosta tästä.

* Teemme hieronta käyntejä myös yrityksille Mikäli haluatte ylläpitää työntekijöidenne työkykyä, hieronta auttaa. Se virkistää työn lomassa, ennalta ehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja näin vähentää myös näiden aiheuttamia sairaspoissaoloa. Jos kiinnostuit, lähetä tarjouspyyntö Markolle. marko.rentonen (ät) gmail.com

Hieronta tarjous  Raholan pisteessä: Tällä hetkellä ei voimassa olevaa tarjouskampanjaa